Gulasz Wołowy z Kluskami

Produkty FoodSlow są zapakowane próżniowo, po to aby łatwo było zabrać je na weekendowy lub dłuższy wyjazd, oraz długo zachowywały świeżość. Pamiętajcie że dania również łatwo i szybko przygotujesz w domu. Na przykład na pyszny niedzielny obiad polecamy gulasz wołowy z kluskami śląskimi.

Zobaczcie jak prosto go zrobić.

Czas Przygotowania:10-15 minutDodatkowe składniki:3Porcja:2-3 osoby

Składniki:


FoodSlow Beef Stroganoff - 1 szt.
Śmietana 12% -100ml
Kluski Śląski - 20 szt.
Surówka z czerwonej kapusty
Pietruszka do dekoracji

Sposób Przygotowania:


1. Ugotuj Kluski w gotującej się osolonej wodzie, ok. 2-3 minuty

2. Przełóż Food Beef Stroganoff do garnka i podgrzej 5 minut.

3. Dodaj100 ml śmietanki 12% do sosów.

5. Gotowe, podaj z kluskami i surówką, udekoruj zieloną pietruszką.

Privacy Preference Center