A gdyby tak spakować wszystko i wyjechać w Bieszczady? Spontaniczny wyjazd niekoniecznie musi zakończyć się w Bieszczadach, może to być inne, piękne miejsce.
Długie wędrówki szlakami i podziwianie widoków warto urozmaicić sobie dobrym, pożywnym jedzeniem. Gotowanie w plenerze to świetna sprawa, polecam ją każdemu. Na szlak zawsze zabieram ze sobą opakowanie FoodSlow Szarpana Wieprzowina. Z jednej porcji przyrządzam lunch dla 2-4 osób. Do plecaka pakuje też bułki, colesława i czerwoną cebulę. Po kilku godzinach pieszej wędrówki zatrzymujemy się na przerwę. Wtedy do akcji wkraczam ja i moja leśna kuchnia. Podgrzewam zawartość opakowania FoodSlow Szarpana Wieprzowina. Kiedy mięso się grzeje, przygotowuję resztę składników, dokładnie jak w nagraniu.
Czas Przygotowania:20 minutDodatkowe składniki:3Porcja:2-4 osoby
1. Szarpaną wieprzowinę przełóż do garnka.
2. Dodaj 50 ml wody i podgrzej przez 5 minut.
3. Za pomocą widelców rozdrobnij mięso.
4. Rozdrobnione mięso podgrzej 5 minut
5. Szarpaną wieprzowinę ułóż na bułkach dodaj surówkę oraz czerwoną cebulę.